Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Video Marketing vs Tur Virtual

Mereu se pune intrebarea daca sunt de ajuns tururile virtuale pentru promovarea restaurantelor, pensiunilor, cafenelelor, ceainariilor, hotelurilor, etc. sau o strategie de video marketing ar rezolva multe probleme, avand un randament mai bun.

Sigur ca un fotograf profesionist ar spune ca tururile virtuale sunt mai valoroase, insa un specialist in marketing si comunicare iti va demonstra ca un set de filme de prezentare pot intregi povestea si nu exclud turul virtual.

Chiar si cea mai buna idee de afaceri din domeniul HORECA, trebuie sa parcurga un proces si un drum pentru a capata viata.

Iata ce am inteles eu foarte bine, in plus fata de ce stiam deja, cand am filmat Cursul de Arhitect de Eveniment:

DE CE ESTE STRATEGIC VIDEO MARKETINGUL?

1. Un tur virtual este, de regula, o chestie inerta si se face cu restaurantul gol, in timp ce oamenii care ar veni zilnic sa manance, nu cauta un muzeu, ci mult mai mult decat atat;

2. Un film de prezentare pentru restaurant, cafenea, ceainarie, pensiune sau hotel, poate face exact diferenta, pentru ca arata restaurantul ca un sistem viu, unde poti vedea oamenii ca zambesc, se bucura, danseaza, degusta, savureaza, o pereche care se saruta sau se imbratiseaza, etc.

3. Filmele de prezentare se pot indexa pe Google prin YouTube si pot castiga pozitii cheie, astfel incat sa-ti domini concurenta. Iar in aceasta categorie pot intra:

> Film de prezentare retete culinare si bucatar emerit;

> Film de prezentare nunta, cununie sau botez;

> Film de prezentare evenimente corporative tinute la tine in restaurant sau salon;

> Film de prezentare testimoniale ale agentiilor de organizare evenimente, care ti-au inchiriat restaurantul, cafeneaua sau salonul de nunti;

> Si nu in ultimul rand, un film de prezentare a unui concert sau concept de evenimente culturale si artistice, care se pot desfasura intr-un restaurant.

Iar pentru asta nu trebuie sa astepti sa faca asemenea filmari si montaje, agentiile de organizare eveneimente sau altii care inchiriaza restaurantul tau, pentru ca ei nu vor pune accent pe restaurantul tau, ci pe serviciile lor.

Cat de impresionati ar fi clientii tai de un film de prezentare pentru site-ul tau, care sa inceapa cu un microunivers din curtea ta, cum ar fi cadrul cu fantana arteziana de la inceputul acestui film de prezentare al restaurantului de lux Golden Dragon.

Daca te intereseaza cum se face o campanie de video marketing, gandita ca un proces sau doar un film de prezentare gandit ca parte dintr-o strategie de marketing cu efecte imediate si pe termen lung, nu ezita sa te abonezi mai jos la newsletter si sa ne contactezi.

Cu astfel de povesti, clientii tai vor sta numai cu gandul la vacanta.

Iti multumim pentru ca ai citit acest articol si sper sa-ti fie de un real folos.

Mihai Trandafirescu - Quartz FILM

GSM: +4 0732 163 433; +4 0726 755 239

Office: +4 031-408 5144

E-mail: studio@quartzfilm.ro

Adresa: Str. Nerva Traian 16, Bucureşti.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca