Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta firma.ro

Consultanta-firma.ro este un concept de afaceri bazat pe o echipa de specialisti, de la avocati, experti contabili, contabili autorizati, inspectori resurse umane, specialisti protectia muncii, specialisti autorizare, etc.

Pentru ca ne-am propus sa facem ca si cele mai complexe probleme si birocratice sa para usoare, indiferent de efortul pe care il vom depune, ne punem experienta la dispozitia dumneavoastra, cu servicii concepute pentru a raspunde nevoilor personalizate, avand totodata aceeasi grija la detalii, chiar daca onorariile sunt suficient de mici, astfel incat sa ne ramaneti parteneri pe termen lung.

Oferind servicii de infiintare firme, infiintare punct de lucru, modificare firma, gazduire sediu social, inregistrare marci si cam tot ce deriva din acestea, am introdus chiar conceptul de gratuitate la infiintarea unei firme in schimbul unui contract de servicii de contabilitate pe minim un an.

OFERTE:

Pentru oferte speciale si promotii, nu ezitati sa ne cautati pe platforma noastra online www.Consultanta-firma.ro, unde gasiti mult mai multe detalii.

CONTACT:

Birou: Str. Muntii Tatra, Nr. 12, Bl. B, Et. 2, Ap. 9, Sect. 1, Bucuresti

Sediul social: Strada Grivita nr.37E, Otopeni, Ilfov

Mobil: 0721.23.74.30 / 0724.54.60.93

Tel: 0371.05.51.59

Fax: 031.430.21.57

E-mail:office@avocat4u.ro

www.avocat4u.ro

www.Consultanta-firma.ro

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca