Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Hoteluri

Globalizarea face ca afacerile in domeniul hotelier sa fie in continua crestere, cel putin pentru faptul ca accesul la informatie este din ce in ce mai mare, iar filmele de prezentare si tururile virtuale, care acum au devenit un standard, iti pot da increderea ca nu gresesti atunci cand alegi cel mai bun hotel din zona turistica vizata in raport cu pretul platit.

Industria ospitalitatii a ajuns la un nivel extrem de avansat, pentru ca la o singura apasare de tasta, softurile specializate in property management si facility management, iti extrag rapoarte instantanee despre tot ce inseamna functionalitati, economie de energie, managementul deseurilor, consumabilelor, etc..

Ce ar mai lipsi din ecuatia reusitei? Daca ai cei mai buni furnizori, personal calificat, cea mai buna comunicare, un website inteligent, credem ca ar mai trebui doar marketingul experiential si atat.


Management hoteluri


Marketing hoteluri


Promovare hoteluri


Dotare hoteluri


Recrutare personal pentru hoteluri


Comunicare hoteluri


Consultanta hoteluri


Furnizori pentru hoteluri


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca