Capacitatea unei astfel de sectii de productie se stabileste in functie de numarul persoanelor deservite, de consumul zilnic preconizat, de tipurile de preparate ce alcatuiesc o priza alimentara. Capacitatea de productie calculata se detaliaza pe celelalte elemente definitorii pentru activitatea ei: necesarul de utilaje de productie, capacitatea de congelare, necesarul de personal, capacitatea de transport.
Dotarea unei firme de delivery este mai simpla din punctul de vedere al varietatii utilajelor necesare, dar capacitatea sau numarul acestora este mai mare, pentru a face fata cerintelor: preparare rapida in cantitati mari si distributie prompta.
Pentru respectarea fluxului tehnologic firma de delivery are un departament de ambalare in caserole individuale pentru fiecare preparat in parte si un spatiu de stocare a ambalajelor de unica folosinta.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam