Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Dotarea unei firme de delivery

Capacitatea unei astfel de sectii de productie se stabileste in functie de numarul persoanelor deservite, de consumul zilnic preconizat, de tipurile de preparate ce alcatuiesc o priza alimentara. Capacitatea de productie calculata se detaliaza pe celelalte elemente definitorii pentru activitatea ei: necesarul de utilaje de productie, capacitatea de congelare, necesarul de personal, capacitatea de transport.


Dotarea unei firme de delivery este mai simpla din punctul de vedere al varietatii utilajelor necesare, dar capacitatea sau numarul acestora este mai mare, pentru a face fata cerintelor: preparare rapida in cantitati mari si distributie prompta.


Pentru respectarea fluxului tehnologic firma de delivery are un departament de ambalare in caserole individuale pentru fiecare preparat in parte si un spatiu de stocare a ambalajelor de unica folosinta.

Genti izoterme pentru firme delivery


Utilaje pentru firme de delivery


Aparatura pentru firme de delivery


Mobilier pentru firme de delivery


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca