"Invazia" de pizerii din Bucuresti si din toata tara, cum ai observat si tu de altfel, ne arata cat de repede poate asimila un popor un obicei culinar strain si niste preparate din care, aparent, n-ai avea cum sa faci arta.
Mai mult decat atat, la o simpla cautare pe Google, iti vei da seama ce batalie se duce intre astfel de idei de afaceri, intre retetele de pizza si cat de repede s-a ajuns chiar la rafinament.
Si-atunci problema nu se pune daca merita sau nu, ci cum sa-ti deschizi o pizzerie in timp record, cum sa faci cea mai buna pizza fara sa investesti prea mult, care este cel mai bun loc pentru a-ti deschide o pizzerie restaurant si cat de bine stii sa promovezi o asemenea idee de afaceri cu iz italian.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam