Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Chioscuri mobile si ambulante

Cand nu ai cine stie ce sume de investit si nu vrei sa risti prea mult, sigur ca cea mai buna idee de afaceri ramane cea cu chioscuri mobile sau chioscuri ambulante. Iar unul dintre motivele majore este ca mergand dupa locurile in care se gasesc clientii, ai sanse sa intelegi rapid si modul clientilor de a reactiona.

Fie ca este un bar sau restaurant mobil sau doar un chiosc ambulant de hot-dog, gogosi, cafea, gelaterie, racoritoare sau sucuri naturale, ideea este, ca poti combina prezenta ta in anumite locuri in functie de modul de aglomerare si numai in anumite perioade de timp sau cu anumite ocazii, cele mai multe pot fi legate de evenimente, care genereaza mari aglomerari si, implicit, profituri mari intr-un timp foarte scurt.

Spre deosebire de alte genuri de afaceri, daca ai un produs foarte ingenios, cu un marketing foarte bun si te dezvolti rapid, ajungand la franciza, poti crea un standard aparte, care sa se insoteasca cu anumite firme de organizare evenimente in parteneriat. Si in felul acesta sa generezi si asteptarile si cererea din partea publicului.

Tot ce trebuie sa stii este ca numai un intreprinzator abil poate sa gandeasca asa, pentru ca cei mai multi cred ca pot singuri sa conduca asemenea afaceri, crezand ca vor castiga mai mult, ceea ce poate sa nu fie adevarat de cele mai multe ori.

Cel care cumpara o franciza de la tine, va fi chiar el antreprenor, deci se va preocupa de afacere lafel de atent ca si tine si, chiar daca vei castiga mai putin, dar de la mai multi, asta va insemna mai mult decat ti-ai fi imaginat.

Aminteste-ti cate Fornetterii erau acum cativa ani in urma si ce expansiune a putut avea Fornetti intr-un timp record.

Sigur ca dupa ce trece valul, oamenii pot invoca orice, dar astfel de afaceri pot fi un boom pentru cei curajosi.

Chioscurile mobile sau ambulante au istorie de sute de ani si uite ca nu dispar, ci doar se modifica felul inventiv de a le realiza, dupa cum arata si filmele pe care le vom prezenta.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca