Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Covrigarii

Cea mai simpatica situatie atunci cand esti grabit, ti-e foame, fiind intr-o statie de autobuz, este sa vezi trei covrigarii aliniate una langa alta si sa nu stii de unde sa cumperi mai intai, macar doi covrigi calzi.

Pofta pe care ti-o starneste mirosul de covrigi calzi din preajma unei covrigarii, este imposibil sa-i poti rezista si pe asta se bazeaza de fapt acest gen de afacere.

Iar paradoxul este ca la toate trei poti sa intalnesti oameni la coada, ceea ce te duce cu gandul ca merita sa investesti in deschiderea unei asemenea afaceri.

Te poti intreba totusi, ce face diferenta intre cele 3 covrigarii, cand nu mai este asa coada in statia de autobuz si vrei ca tu sa vinzi mai mult decat competitorii tai, chiar si-n momente in care oamenii au timp sa aleaga. Aici intervin brandingul si marketingul, depre care merita sa te interesezi in cele ce urmeaza.

Utilaje si echipamente covrigarii


Consultanta covrigarii


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca