Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Recrutare personal restaurante

Diferenta reala dintre un restaurant si un muzeu o poate face personalul restaurantului si pentru a nu finanta un muzeu, cand ne dorim de fapt un restaurant, este nevoie de specialisti in recrutare si de alegerea si dimensionarea corecta a necesarului de angajati.

Categoric ca cel mai bun bucatar poate tine un restaurant in topul preferintelor, dar un ospatar prost poate ruina intr-o secunda orice minune culinara.

Numai o echipa foarte buna poate sa ajute la crearea intregului, respectiv acea experienta si traire pe care o asteapta clientii de la noi.

Putini sun cei ce calculeaza cat pot pierde angajand ospatari, bucatari si barmani dupa ureche. Sunt mii de clienti care nu-ti spun ca s-au simtit jigniti de un anume gest. Ei pur si simplu nu-ti mai calca in restaurant, dar daca mai vorbesc si cu altii sau scriu pe forumuri online de rau si uneori chiar cu exces de zel, cu greu poti recupera asemenea pierderi de imagine.

Au fost chiar situatii in care a trebuit sa se faca un rebranding, ca sa scape de imaginea negativa. Si asta chiar te poate costa mult peste 10000 de EUR.

Am auzit insa si de cazuri in care clientii au migrat odata cu ospatarii la alte restaurante datorita comportamentului lor impecabil.

Pentru ca nu putem fi si specialisti in recrutare personal pentru restaurante si manageri de restaurant si antreprenori, noi recomandam cu caldura ca aceasta munca sa o faca agentiile de recrutari specializate si de aceea iti recomandam aici cateva.

Dupa ce apelezi la ei, te rugam sa ne anunti si pe noi cat de multumit ai fost de serviciile de recrutare.

 

Recrutare femeie de serviciu


Recrutare manageri


Recrutare bucatari


Recrutare ajutor de bucatar


Recrutare ospatari si ospatarite


Recrutare picoli si picolite


Recrutare barmani


Recrutare hostesse


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca