Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Asigurare firme de catering

Cei care apeleaza la asigurare pentru firma de catering sunt, de regula, companiile care semneaza marile contracte.

Cu toate acestea ceilalti, care aspira la marile contracte si la titlul de cea mai buna firma de catering, ar trebui sa inteleaga ca putine lucruri functioneaza fara asigurare.

Indiferent in ce parte a graficului cifrei de afaceri te afli, un specialist in catering trebuie sa fie foarte prudent, cel putin pentru motivul ca depinzi de lucruri pe care de multe ori nu le poti controla, chiar daca ai cei mai buni angajati si cei mai buni furnizori.

Apeland la brokeri de asigurari specializati, vei obtine pachete si oferte de asigurari dimensionate exact dupa nivelul de protectie necesar.

Imagineaza-ti doar ca ai de facut un catering pentru evenimente corporate importante si acolo se intampla sa se-mbolnaveasca cineva, care te va da in judecata pentru acest lucru. Asta inseamna ca, macar asigurarea te va salva de la un faliment total, daca cumva, de la publicitate negativa, ti se va bloca pur si simplu afacerea.

Prin urmare nu vrem sa facem apologia asigurarilor, ci doar sa atragem atentia ca linistea noastra valoreaza mult mai mult decat cateva sute de EUR pe an.

Te invitam sa cauti in baza noastra de date, unde se afla firme de brokeraj in asigurari si firme de asigurare, care te pot ajuta.

Dupa aceea te rugam sa ne tii la curent cu gradul de satisfactie fata de serviciile pe care le-ai contractat.

Iti multumim.


Oferte asigurare firme de catering


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca