Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Promovare baruri

Cand esti in cautare de idei de promovare pentru baruri, sa stii ca nu ideile sunt problema, ci principiile promovarii. Prin urmare, intelegand corect cand, cum si unde trebuie inceputa si facuta promovarea barurilor, deja ai trecut de pragul cel mai greu.

Daca se-ntampla sa fii si-ntr-o situatie exceptionala, adica intr-un oras turistic, totul este minunat, dar asta nu inseamna ca-ti poti permite sa dezamagesti vreun client, in speranta ca vor aparea altii noi. Si, de aceea, promovarea barurilor se face cu responsabilitate si fara a promite mai mult decat poti confirma.

Apoi intervine partea de promovare online, care ar trebui sa se regaseasca si ea in planul de comunicare integrata de marketing, tocmai pentru ca au aparut enorm de multe instrumente si mijloace si strategii de promovare cu acces rapid la gusturile si optiunile clientilor, fara a consuma hartie si alte resurse costisitoare.

La un moment dat, poti descoperi ca, gandind cu 5 minute inaintea concurentei, barul tau este plin si aproape ca nu stii de ce si ceilalti nu s-au gandit la asa ceva. Iar asta nu se cheama noroc, ci incredere in experienta altora.

Pentru a intelege mai bine toate acestea si pentru a-ti construi o afacere sigura pe termen lung, iti recomandam sa apelezi la specialisti, care iti pot rezolva aceasta problema prin consultanta in marketing si comunicare la un nivel pe care n-ai de unde sa-l atingi, daca nu te-ai intalnit cu atatea cazuri, cum au putut avea ei. Iar acest lucru face diferenta.

Apoi asteptam sa ne spui cum a fost.

Mult succes iti dorim, 
Echipa CH


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca