Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta covrigarii

Cand crezi ca ai cea mai buna idee de afaceri si asta ar fi deschiderea unei covrigarii, este bine sa nu te gandesti doar la cat de buna este reteta ta de covrigi si ca toata lumea pofteste la covrigi, cand le simte mirosul.

Noi indraznim sa credem ca merita sa gandesti mai departe decat atat, chiar daca spui ca ai ales un loc exceptional si ca totul ti se potriveste de minune.

Daca anul acesta te-ai preocupat pentru deschiderea unei covrigarii si nimic nu parea ca poate sa te tulbure in zona, afla ca nu toate afacerile merg lafel de bine si atunci, chiar vecinul de lnaga tine isi poate schimba afacerea rapid in covrigarie, tocmai pentru ca a vazut ce coada este la pravalia ta.

Asa se intampla in viata reala si numai in vise totul pare roz. De aceea merita sa apelezi la consultanta inca de la alegerea numelui, dotarea cu utilaje si echipamente si partea de optimizare a costurilor si productivitate. Asta presupunand ca ai deja o reteta secreta de covrigi.

Daca tu ai facut totul ca la carte si cu maxim de profesionalism, indiferent cine deschide ceva langa tine, cu siguranta ca va putea copia multe lucruri care se afla la vedere, dar nu va putea copia chiar tot si exact aici trebuie sa fie valoarea ta cea mai greu de imitat.

Te invitam sa cauti prin baza de date de aici, sa apelezi la consultanta de la cei mai buni si apoi spune-ne cum a fost.

Spor si te asteptam sa revii, 
Echipa CH

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca