Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Pardoseli decorative NANOCHEM

NANOCHEM este o companie romano-olandeza cu traditie in Romania, fiind specializata in pardoseli decorative pentru restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, pardoseli epoxidice, poliuretanice si ecologice, destinate atat spatiilor private, cat si spatiilor industriale, parcari subterane/ aeriene sau salilor de sport.

Pe langa acestea NANOCHEM importa si distribuie in Romania vopseluri speciale, sape speciale, hidroizolatii, grunduri si altele asemenea, toate produsele nefacand rabat de la calitate, pentru faptul ca au grad de acoperire sporit si rezistenta superioara.

Daca doriti sa aveti o diferentiere majora fata de competitori sau sa implementati o arhitectura experientiala speciala, pardoselile decorative pe care le oferim va pot transforma designul interior in ceva absolut special, putand imita marea, nisipul, iarba, o eruptie vulcanica, cascade si orice altceva poate trece prin mintea designerului arhitect, in contextul experiential pe care doriti sa-l simta oaspetii dumneavoastra.

Pe asemenea sisteme de pardoseli se bazeaza si marile restaurante sau hoteluri din occident, iar singura limitare este inventivitatea dumneavoastra.

Iata un material video relevant despre ceea ce noi aplicam in materie de decoratiuni interioare:

De pilda putem acoperi suprafete ingloband rondele de lemn de diferite dimensiuni, taiate la ceeasi grosime, intr-o rasina speciala epoxidica transparenta ca sticla, peste care adaugam un strat suplimentar foarte dur, special pentru a da rezistenta la trafic. Imaginati-va ca astfel, chiar si o pensiune rustica poate ramane rustica, avand si o pardoseala rustica, dar si rezistenta in acelasi timp.

OFERTE:

Pentru ca NANOCHEM inseamna inovatie, intotdeauna vom pregati oferte speciale si promotii in sprijinul tuturor clientilor nostri si de aceea va invitam sa accesati platforma noastra online la adresa www.enanochem.ro.

CONTACT:

Adresa: Str. Drumul Intre Tarlale Nr. 160-174, Apollo Center, Corp C, Depozit 10, Sect. 3, Bucuresti

Fax: +4 035 881 5794
E-mail: office@enanochem.ro

Persoane de contact:

Raluca Stoica - director de vanzari

Tel: 0728 182 875 inclusiv Skype
E-mail: raluca.stoica@enanochem.ro

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca