Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Intrebari frecvente

Ce este de fapt CONSULTANTA HORECA?

Plaltforma C.H. este un perfect matching portal destinat industriei ospitalitatii si HORECA din Romania, bazat pe oportunitatea de a gasi laolalta absolut totul despre pornirea, sustinerea sau remedierea unei afaceri din aceasta industrie.

Ce oportunitati am daca ma inscriu pe platforma?

Pe langa faptul ca inscrierea este gratuita, vei fi gasibil de catre publicul tau tinta mult mai repede decat de pe site-ul tau, pe sintagmele cheie vizate, dar mai important decat atat, este faptul ca poti fi gasit cu mult inaintea altora, pentru ca oamenii ajung la noi inca de cand cauta sa-si infiinteze asemenea firme si stiind ca la noi exista baza de date targetata, va cauta chair si furnizorii mai intai aici.

Daca oferi, de pilda, consultanta juridica pentru restaurante, cursuri sau traininguri, la noi este cel mai probabil sa ajunga cineva, tocmai pentru ca aici sunt mai multe optiuni de ales si informatii utile, exact pe aceasta tema de interes. Iar in viitorul apropiat vom avea mii de resurse utile pentru a te educa in domeniu, exact de la specialisti.

Ce oportunitati am daca ma abonez la newsletter?

Pe langa faptul ca vei sti ce mai apare nou in lume in industria HORECA, vei putea chiar tu sa ne propui spre dezbatere subiecte importante din industrie, astfel incat mesajele tale sa ajunga la publicul pe care-l vizezi.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca