Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Dotare baruri


Pentru functionarea optima a unui bar expertii recomanda ca dotarea barului sa inceapa cu tejgheaua barului sau barul propriu-zis, utilajele, ustensile de lucru si de servire, deorece toate acestea vor conduce la eficientizarea activitatii si implicit a cresterii profitului.
Configurarea si dimensionarea zonelor de preparare si de vanzare a zonelor de depozitare si a celor de expunere, începând cu structura de bar, terminând cu diversele dotari tehnice, trebuie sa asigure fluxul optim de vânzare luate în calcul, în orice moment, inclusiv în cele de vârf, fiind proiectata în functie de toate elementele de baza luate în calcul, începând cu marimea, capacitatea locatiei si destinatia ei.
Barul trebuia sa asigure, un aspect constructiv, un flux normal pentru clienti si pentru  aprovizionarea si depozitarea marfurilor.
Utilajele se aleg in functie de tipul barului si oferta de produse propuse clientelei. Alegerea poate fi facuta in functie de destinatia utilajelor respective si anume: vitrine/dulapuri frigorifice, masina pentru fabricarea cuburilor de gheata, masina de rasnit cafea, masina pentru pregatirea cafelei, mixer, aparat de stors citrice, casa de marcaj si altele.
Montarea utilajelor respective se face astfel incat, ele sa nu micsoreze locul destinat servirii clientilor la bar.Anumite utilaje se amplaseaza intr-un loc stabilit cu grija astfel incat lucrari executat de barman sa poata fi umarite de clienti, barmanul nu trebuie sa lase impresia ca lucreaza "dupa cortina".
Ustensilele de lucru ale unui bar, in functie de destinatia lor pot fi grupate astfel:
•        Ustensile pentru preparare:shaker, pahar pentru amestec, strecatoare de bar(strainer), lingura de bar, cutite diferite( zester, de ornat si de taiat);
•        Ustensile pentru masurare:pahare masura, pourere 285 sau dozatoare automate;
•        Ustensile pentru lucru: lingura/cleste pentru gheata, clesti pentru zahar, muddler si altele;
•        Ustensile diverse: expresor, storcator pentru citrice,blender, aparat pentru frappe, sifon frisca, zdrobitor gheata manual sau electric, masina de gheata, masina de spalat pahare, etc.;

Obiectele pentru servirea clientilor dintr-un bar intregesc aprecierea calitatii bauturilor si a preparatelor servite.

PROIECTARE TEHNOLOGICA A BUCATARIILOR


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca