Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

DAAS INTERNATIONAL GROUP

Daas este unul dintre pionierii industriei HoReCa in furnizarea de echipamente profesionale si servicii.

Inca de la inceput, focusul nostru a fost pe serviciile oferite, deoarece ne dorim sa fim pentru clientul nostru un partener de afaceri si nu un simplu furnizor de echipamente.

Compania Daas a investit numeroase resurse pentru specializarea oamenilor in realizarea proiectelor la cheie. Indiferent de complexitate, proiectele la cheie au reprezentat pentru noi adevarate provocari de business.

Dass va ofera cel mai rapid service 5-12 ore de la solicitarea clientului in functie de gradul urgentei si termenii contractual, in regim 24/7.

Implicarea si atentia la detalii, aspecte care fac diferenta dintre mediocritate si execelenta, sunt efecte ale pasiunii cu care lucram de atatia ani in acest domeniu.

Daas are afaceri in industria echipamentelor profesionale pentru pietele de retail si HoReCa din anul 1993. Din anul 2012, actionarii companiei au decis sa treaca granitele Romaniei inspre Europa de Est si au deschis birouri in Republica Moldova si Ucraina, pe langa filialele din orasele mari.

Compania se pozitioneaza ca furnizor de proiecte integrate care includ echipamente, dotari si servicii de mentenanta, monitorizare si service pentru magazine de retail, restaurante, hoteluri, cantine si depozite logistice.

Pe langa proiectare, vindem si distrinuim, mai ales pentru industria HORECA:

- frig comercial, frig industrial, accesorii horeca, hotel, restaurant, pizza, bucatarie, rafturi depozit, diverse dotari profesionale, rafturi industriale, rafturi frigorifice, clima, climatizare, servicii de curatenie, curatenie profesionala, utilaje profesionale, produse de bar, dotari pentru bar, restaurant si hotel

PREZENTARE VIDEO:

OFERTE SPECIALE

Pentru a beneficia de consultanta din partea specialistilor nostri si oferte speciale, va rugam sa ne vizitati website-ul la adresa www.daas.ro


PORTOFOLIU CLIENTI

printre clientii care au cumparat de la noi se numara: Hard Rock Cafe, Petrom City, Real Policolor, Hotel Orizont, Imparatul Romanilor, Arena Nationala, Hanul Berarilor (Casa Elena Lupescu), Coroana Brasovului, Radisson Blu, Ramada Brasov, Coliba Haiducilor.

CONTACT SI ADRESA:

Contact Rapid: 0730024419

ShowROOM BUCURESTI 
Alexandru Ioan Cuza 98A

Sediul Central 
100302 Ploiesti, Soseaua Ploiesti - Targoviste Km 8, Parcul Industrial Ploiesti - Crangul lui Bot, Str.Cubului

Constanta 
900642 Constanta, Str. Mircea cel Batran Nr. 148, bl.MD9A, Parter

Iasi - Ideo Business Center 
700545 Iasi, Soseaua Pacurari Nr. 138, Ideo Business Center, Birou E1-11

Cluj - Sigma Business Center 
400489 Cluj Napoca, Sigma Center, Str. Republicii, Nr.109, Et.4


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca