Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Dotare cafenea

Nu stim daca cineva poate cauta cea mai buna dotare pentru cafenea, ca sa-si impresioneze consumatorii, pentru ca este prea putin probabil ca atunci cand intri intr-o cafenea sa urmaresti dotarea, ci cu mult mai mult.

Sigur ca dotarea nu impresioneaza lafel de mult ca mobilierul dintr-o cafenea si ambianta in general, dar poate face parte din poveste, pentru ca, finalmente, poti umbla la partea ritualica a experientei consumatorului si, de fapt, asta ne dorim cu totii atunci cand cautam cea mai buna cafenea pentru a ne petrece timpul.

Chiar este un loc de relaxare dupa o zi stresanta la serviciu unde faci un popas sau te intalnesti cu prietenii, ca sa-ti iei portia de bunadispozitie si nu ti-ai dori sa pleci de acolo pana cand nu ai "consumat" si o experienta in plus.

Dorinta oamenilor de a socializa a crescut, la fel si consumul de cafea iar ideea de a deschide o cafenea este una inspirata, mai ales daca patrunzi subtilitatea lucrurilor.

Pentru o cafenea amplasamentul este crucial si in alegerea lui, de obicei, se fac greseli care duc la insucces, de aceea locatia trebuie sa fie neaparat intr-o zona cu vad si asta trebuie sa aprecieze nu doar cei specializati in consultanta imobiliara, care-si vor comisionul, indiferent cum iti va merge tie, ci si de specialisti in marketing, care au trecut de foarte multe ori prin experientele clientilor lor si vor sti ce merge si ce nu merge, daca e bine sa deschizi o cafenea in mall si unde anume e mai bine sau unde nu.

SFAT UTIL: NU te lauda cu dotarea din cafenea, cu expresorul, cu utilajele de bar si alte echipamente ci cu intregul incadrat perfect intr-o POVESTE!


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca