Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta pentru firme de delivery

Pentru a putea beneficia de cea mai buna consultanta pentru firme de delivery sau restaurante cu livrare la domiciliu, in primul rand ar trebui sa constientizezi nevoia, apoi ar trebui sa constientizezi cand si apoi unde trebuie sa aplici.

Tot rationamentul acesta de a alege sau nu servicii de consultanta se cheama "PRINCIPIUL PAGUBELOR INSUMATE" sau, daca vrei, poti folosi "Rationamentul BEN FRANKLIN".

Ce inseamna aceste principii sau rationamente?

Pentru ca noi toti ne dorim cele mai bune utilaje de bucatarie, cele mai bune ambalaje, materiale publicitare, cei mai buni angajati, cel mai bun site de vanzari online, este absolut evident ca intrind in jocul vanzarii si cumpararii ajungem pe mana unor vanzatori, care, de cele mai multe ori, ne dau date eronate, ne strecoara produse sau echipamente uzate moral, ne vand mai mult decat ne trebuie, ne ofera site-uri web la care sa munceasca cat mai putin, ca apoi sa cerem ceva ce el stia ca ne trebuie, dar ne va vinde si acea functionalitate la suprapret s.a.m.d.

Este absolut limpede ca asta se intampla si totusi refuzam sa apelam la consultanta, care ne-ar scuti de toate acestea si am iesi, per total, mult mai ieftin decat investitia in consultanta.

Rationamentul BEN FRANKLIN, cel care l-a ajutat pe B.F. sa ajunga unul dintre primii self-made miliardari de pe Planeta, spune asa: Ia o foaie de hartie, imparte-o in doua pe verticala si scrie pe coloana din stanga argumentele pro si pe dreapta argumentele contra si apoi alege corect sa actionezi in functie de balanta argumentelor.

Probabilitatea ca investitia in consultanta sa nu dea randamentul scontat, chiar si pentru proiectarea bucatariei si a fluxurilor tehnologice sau pentru alegerea specificului, a retetelor, a pozitionarii in piata si a brandului, este de 10 ori mai mica decat daca n-ai apela la consultanta.

Vom incerca in articolele urmatoare sa iti aducem si alte argumente legate de necesitatea accesarii specialistilor in marketing, comunicare, dotari restaurante, logistica, programare aplicatii, web design s.a.m.d. astfel incat sa pornesti cu dreptul orice afacere din domeniul HORECA.

Doar cateva intrebari pe care este bine sa ti le pui sau sa le adresezi specialistilor, pe langa multe altele:

1. Cum se creaza un brand de delivery sau de restaurant cu livrare la domiciliu, astfel incat sa investesc cat mai putin in comunicare?

2. Care sunt cele mai bune utilaje de bucatarie, astfel incat sa faca fata la supraincarcari mari si sa nu ma lase balta exact cand am mai multi clienti?

3. Care este cel mai bun flux tehnologic la bucatarie si servire, astfel incat sa ma pot extinde la un moment dat, daca afacerea merge la parametri scontati, fara sa renunt la cea mai mare parte din utilaje?

4. Cum se face pozitionarea de marketing, astfel incat sa fiu perceput ca unic si de neinlocuit?

5. Cum se face o platforma web care sa emuleze cat mai mult planul de comunicare integrata de marketing?

6. Ce retete culinare si cate trebuie folosite la inceput si apoi cum se improspateaza oferta pe parcurs? Un consultant bun te invata cum sa testezi pe primii clienti, astfel incat sa ai tot timpul ingrediente proaspete si nu sa te arunci cu un meniu extrem de bogat, dar ingredientele sa nu fie mereu atat de proaspete, pentru ca nu toate mancarurile sunt comandate cu aceeasi frecventa.

Dupa ce ai rezolvat toate problemele, te rugam sa ne spui cum a fost.


Oferte consultanta pentru firme de delivery


Subiecte de interes: cel mai bun delivery

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca