Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Training pentru angajati restaurante

Cum spuneam, chiar si cel mai frumos restaurant, avand cel mai bun bucatar, fara personal angajat, care sa fi parcurs o serie de traininguri si cursuri speciale din industria ospitalitatii, nu va ajunge un vis implinit, ci un muzeu prin care au trecut doar cativa oameni.

Sunt lucruri pe care nu ti le spune nimeni, dar pe care le traiesti si care actioneaza asupra subliminalului atunci cand ajungi la cele mai bune restaurante.

Nici picolii, nici ospatarii, nici hostesele si, mai ales, nici managerii restaurantelor cele mai profitabile si spectaculoase nu-ti spun cate traininguri si cursuri au facut. Lucrurile acestea se simt si atat.

Povestesti despre ele o gramada de lucruri celor din jur, dar iti scapa ceva, ceva subtil, care face parte de fapt din strategiile de marketing experiential pe care le aplica specialistii in marketing celor care inteleg cum stau lucrurile.

Odata inteleasa asta vei pricepe de ce trebuie sa ai o viziune de intreg asupra lucrurilor, de ce trebuie un plan de comunicare integrata, de ce lucrurile se fac pe etape, se masoara, se analizeaza si se transforma in succes.

Discutam cu un bucatar, cu un manager de restaurant si cu un ospatar care a lucrat 14 ani pe vase de croaziera. Afla ca erau atat de instruiti, facusera atatea cursuri si traininguri, incat, atunci cand intrai in contact cu ei, aveai senzatia ca restaurantul este al lor, ca ei sunt proprietarii acelui loc.

Acestia au inteles ca, avand cea mai buna servire, pot sa castige tips-uri uriase si chiar povesteau ca au intalnit magnati, care le-au lasat bacsisuri incredibile, tocmai pentru ca au fost incantati.

Ca sa intelegi de unde vin incantarea, dar si parghiile de care ai nevoie ca angajatii sa faca asa cum ti-ai dori, trebuie sa apelezi la specialistii in marketing si trainerii cei mai buni, care, prin metodele de predare si continutul cursurilor vor ajunge sa-i schimbe pe acei oameni, fiecare cu „apucaturile” lor, pentru ca au lucrat in diverse locuri si niciodata nu au inteles foarte bine intregul si cum se da viata unei povesti.

 

Dupa ce apelezi la firmele de training inscrise aici, asteptam sa ne spui, cum au evoluat lucrurile cu angajatii tai.

Oferte training pentru angajati restaurante


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca