Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Recrutare personal pentru hoteluri

Cand apelezi la firme specializate in recrutare personal pentru horeca, practic intelegi ca personalul angajat este lafel de important ca si brandingul, confortul, designul, dotarile si amplasarea.

Un receptioner, un barman, un ospatar, un administrator, un fochist, un instalator si chiar o femeie de serviciu iti pot ruina afacerea intr-o secunda, daca cumva nu stiai.

Poate ca e mai bine sa apelezi uneori la leasing de personal, decat sa pornesti un eveniment bazandu-te pe o recrutare de personal facuta pe fuga.

Ne-am ingrijit sa adunam aici o multime de firme credibile si dedicate sau chiar specializate in recrutare pentru hoteluri sau HORECA in general si de aceea te invitam sa le contactezi si apoi sa ne spui cum a fost.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca