Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Asigurare firme de delivery

Mereu ne intrebam de ce fel de asigurare anume avem nevoie pentru buna functionare a unei firme de delivery, de aceea exista brokeri de asigurari specializati in toate domeniile, care ne vor ajuta sa obtinem optimizarea costurilor cu asigurarile.

Fiecare firma de asigurare va incerca sa ne vanda pachete cat mai mari, pe cand consultantii din partea brokerilor ne vor putea compila cele mai bune pachete pentru bunuri, daune, efractie, malpraxis, etc..

Acum cativa ani, fiind invitati la inaugurarea unui salon de cosmetica al unei prietene, plasat undeva in zona Mosilor in Bucuresti, uimiti de frumusetea spatiului si investitia in dotari, am intrebat pe cele doua asociate daca si-au asigurat tot ce este acolo, aplasamentul fiind intr-un demisol. Ele ne-au spus ca nu au nevoie, pentru ca au protectie cu o usa foarte buna si gratii solide la ferestre.

La doua luni dupa inaugurare, am primit un telefon, care ne-a intristat nespus de mult. prietena noastra plangea spunand ca de ce nu am insistat sa-si faca asigurare, daca stiam ca este posibil sa pateasca asa ceva.

Hotii super-specializati in asemenea furturi au dat efectiv un tun. Numai un aparat costa in jur de 10.000 de EUR si pentru toate aparatele, scaunele, consumabilele din dotare si cosmeticele se facusera si credite de peste 60.000 de EUR.

Chiar daca pare ca nu ne convine, linistea noastra face intodeauna mult mai mult decat orice asigurare. Intrebaba consultantii in asigurari cat ar fi costat asigurarea pe luna la 100.000 EUR valoarea bunurilor si vei fi uimit/a.

Sfatul nostru ramane in continuare sa apelezi cu incredere la consultanta in asigurari si la asigurarea in sine, pentru ca este un mijloc modern de protejare a oricarei investitii.

Dupa aceea, te rugam sa revii si sa ne spui daca am avut dreptate.

Succes iti dorim!

Oferte ssigurare firme de delivery


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca