Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

REINVENT CONSULTING

REINVENT CONSULTING este un grup de firme cu o reputatie recunoscuta in Romania, pentru serviciile oferite in zona de pornire si mentinere a unei afaceri, de la simplu la complex si cu un portofoliu de peste 8000 de clienti, care au pasit alaturi de noi in afaceri.

Incepand cu infiintare si apoi cu administrare afaceri, inclusiv pentru cetateni straini, va stam intotdeauna la dispozitie cu aproape toate tipurile de consultanta.

Cand spunem infiintare ne referim la o varietate larga de servicii, inclusiv ONG, fundatii, cooperative, asociatii si chiar sindicate.

Pe langa acestea si faptul ca operam inclusiv in Bulgaria si Ungaria, venim in intampinarea nevoilor cu servicii conexe, cum ar fi: Gazduire sedii sociale, realizare stampile Ultimark, sugestii denumire firma, consultanta diversa.

Specializata in consultanta comerciala, consultanta fiscala, evidenta financiar-contabila, reprezentare la Registrul Comertului si la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, Reinvent Consulting este marca de servicii ce vine in intampinarea nevoilor clientilor in mod adaptat particularitatilor situatiei in care se gasesc acestia. Toate acestea vin din exigenta auto-asumata de a aduce o contributie insemnata la succesul in afaceri al companiilor-client.

OFERTE:

In evolutia relatiilor de afaceri intotdeauna pot exista oferte speciale si de aceea va recomandam sa ne vizitati la adresa web >> www.reinventconsulting.ro.

CONTACT:

NOU - Serviciile Reinvent Consulting specifice pentru infiintari firme, acte aditionale / mentiuni, inregistrari marca la OSIM, se presteaza la nivelul intregii tari.

Splaiul Independentei Nr. 273, Sector 6, Bucuresti (langa statia de metrou Grozavesti - langa noua locatie a Primariei Capitalei)

Telefon: 021.318.69.60 / 031.1000.701 / 0720.370.029

Numar mobil:
Servicii consultanta financiar-contabila: 0733. 054. 903
Servicii consultanta juridica: 0734. 504. 000

Program de lucru:

Consultanta si Contabilitate

Luni - Vineri: 09:00 - 17:30

*** Pentru stabilirea unei intalniri este nevoie de programare in prealabil.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca