Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Amenajare fast food

Presupunand ca ai o idee de afaceri foarte buna, de ce crezi ca specialistii considera ca amenajarea unui fast food ramane unul dintre cei mai importanti pasi in pregatirea succesului unui asemenea restaurant?

Ai sa ramai perplex, daca nu stiai, ca fiecare fel de mancare comandat trebuie sa fie livrat intr-un timp de asteptare nedepasind, in medie, un minut. In vreme ce durata medie a timpului de consumatie pe loc este de 20 minute, ceea ce reprezinta o rotatie medie orara a unui loc la masa de 3. Pentru vanzarea "la pachet" sejurul mediu al unui client in restaurant este de 3 minute.

Gradul de ocupare a suprafetelor

Intr-un fast food clasic suprafata comerciala se repartizeza astfel: Total suprafata 100%, din care:

- sala de consumatie 50%

- bucatarie 20%

- servicii anexe 30%.

Pentru ca ceea ce faci tu sa fie spectaculos si clientii sa tot revina, chiar daca pretul nu este cel mai mic, cei mai buni specialisti in amenajari de restaurante fast food impreuna cu arhitectii vor trebui sa pregateasca "scena" pentru evenimentul numit "MASA INTR-UN FAST FOOD". Altfel vei ramane un banal fast food si cand va aparea primul care va intelege ca marketingul experiantial este solutia, iti va musca cel mai tare din "placinta", adica vei ramane fara o mare parte din clienti.

Tot rationamentul porneste si de la premisa ca ai ales bine deja vadul comercial.

In baza noastra de date vei gasi intotdeauna cativa specialisti in fast food, care au lansat chiar si lanturi de fast food-uri, stiu ce este aceea pozitionare, cum se face dotarea, stiu ce este acela marketing experiantial si-ti vor oferi consultanta de care ai nevoie, pentru a lansa o afacere pe termen lung sau chiar franciza, asa cum sta bine unei asemenea idei.

 

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca