Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

ECOSTRAT - Tamplarie vie este un concept de tamplarie din lemn stratificat, atat pentru hoteluri, pensiuni, cabane, restaurante, dar si orice fel de locuinta, bazat pe imbunatatirea vietii prin intoarcerea la natura si la viata sanatoasa, indepartand cat mai multe din elementele sintetice, care ne inconjoara si ne sufoca zi de zi.

Pana a ajunge la acest concept am trecut prin toate fazele evolutiei, fabricand de la tamplarie din aluminiu, apoi tamplarie din pvc si ne-am oprit pentru totdeauna si ireversibil la tamplaria din lemn stratificat, intrand in randul producatorilor de usi si ferestre din lemn stratificat cu traditie din Romania.

Fabrica de lemn stratificat ECOSTRAT se afla in Calarasi, dar avem lucrari si clienti multumiti in Bucuresti, Buzau, Galati, Braila, Slobozia, Urziceni, Ploiesti / Prahova, Vrancea / Focsani si aproape in toata tara.

Putem spune ca peste 50% dintre clientii nostri au ajuns la noi trecand prin cel putin o faza a dezamagirii fata de sistemele de tamplarie din aluminiu si/ sau PVC, impartasindu-ne nemultumirea lor.

Diferenta de pret intre tamplaria din lemn stratificat si aluminiu sau PVC este atat de mica incat garantam ca va recuperati investitia numai din diferenta platita la consumul de gaze si din durabilitatea acesteia.

OFERTE:

Despre oferte speciale si promotii pentru ferestre si usi din lemn stratificat pentru hoteluri, restaurante si pensiuni si orice alte lucrari speciale de tamplarie in lemn stratificat aplicata in industria HORECA, va rugam sa nu ezitati a vizita adresa noastra web: www.ecostrat.ro pentru a ne contacta.

Iar pentru ca avem experienta relevanta atat in tamplarie din PVC, cat si aluminiu, va garantam cea mai buna si documentata consultanta in alegerea sistemelor si grosimilor sau varietatilor de lemn si sisteme de inchidere, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere.

CONTACT:

Adresa: Calarasi, Aleea I.A.S. Mircea Voda Nr 2

Telefon mobil: +4 0722 383 098 - Dir. Laurentiu Ianici:

Telefon fix/ Fax: +4 0242 333 598

E-mail: office@ecostrat.ro

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca