Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

HELP INSTAL este o companie specializata in instalatii de gaze si verificari gaze, autorizata ANRE, dar si in instalatii termice si sanitare, cu acoperire la nivel de Bucuresti, Sectorul Agricol Ilfov si imprejurimi.

Echipa HELP INSTAL executa lucrari de montaj echipamente horeca alimentate cu gaz, cum ar fi cuptoare pe gaz, aragaze profesionale si instalatiile adiacente.

Totodata executam verificari ale instalatiilor de gaze, conform normativelor in vigoare, dar oferim si consultanta aferenta respectarii normelor legale ANRE pentru fluxul tehnologic din care fac parte instalatiile pe gaz sau centralelor termice.

OFERTE:

Suntem preocupati de parteneriate pe termen lung si de aceea avem grija sa ne fidelizam clientii nu doar prin pret, ci si prin garantiile acordate fata de acuratetea si calitatea serviciilor, prin urmare va invitam sa ne vizitati la adresa www.help-instal.ro pentru a urmari ofertele speciale si promotiile legate de verficari gaze, montaj, intretinere si consultanta.

CONTACT:

Telefoane de serviciu:
ORANGE 0757 661 322

COSMOTE 0762 959 234

VODAFONE 0721 683 644

E-mail: contact@help-instal.ro


Program de lucru:

Verificari instalatii gaze apartamente si case, de la 9.00 la 20.00, Luni - Sambata

Reparatii instalatii L - V  - 9.00 - 19.00

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca