Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Certificari firme de catering

Sigur ca putini se bazeaza doar pe certificarea firmelor de catering pe care le angajeaza pentru evenimentele corporate sau pentru servicii clasice de catering, dar, chiar daca aceasta certificare n-ar diferentia major firmele in fata competitiei, cel putin poate fi considerata un atu si o preocupare in plus pentru securitatea alimentatiei si pentru managementul calitatii.

Lasand la o parte scandalurile care au aparut in presa legate de falsele certificari exista totusi o multime de firme de certificare ISO si HACCP serioase si, evident ca, noi pe acelea va recomandam sa le apelati.

Daca faci parte dintre antreprenorii care se respecta si vrei sa te lauzi ca detii la un moment dat cea mai buna firma de catering din Romania, din Bucuresti sau din orasul de resedinta, ar trebui sa te gandeasti si la faptul ca procesul de certificare in sine inseamna o resposabilizare a angajatilor, care vor fi stimulati sa pastreze standardele, observand ca se intampla acest proces in companie.

Te invitam sa vizitezi baza noastra de date cu firme, consultanti si specialisti in certificare ISO 22000, HACCP si oricare alt tip de certificare ai putea avea nevoie, dupa care te-ai putea gandi ca afacerea ta sa ajunga franciza, ceea ce este demn de luat in consideratie.

In timp vei gasi si o multime de alte resurse in baza noastra de date, inclusiv acte necesare si demersuri prealabile, studii de caz si multe altele.

Dupa ce ti-ai ales firma si ai apelat la consultanta de care aveai nevoie, te rugam sa revii si sa ne spui cat de multumit ai fost, pentru ca doar in felul acesta putem intari comunitatea serioasa din industria ospitalitatii si HORECA.

Iti multumim.

 


Oferte certificari firme de catering


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca