Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Cursuri pentru patiserii

Recunoaste ca primul lucru care-ti vine in minte cand te gandesti la infiintarea unei patiserii, nu este sa mergi tu sau sa-ti trimiti angajatii la cursuri de patiseri sau cursuri de marketing si vanzari, ci este sa gasesti cel mai bun loc pentru patiserie, sa ai cele mai bune retete, sa ai cea mai buna dotare, mobila functionala, decoratiuni placute si cam atat.

Cati dintre noi se gandesc la transformarea unei patiserii in franciza, inca de la inceput?

De ce mi-as trimite eu un angajat la cursuri si traininguri:

1. La cursuri de patiseri - ca sa ma sigur, nu ca stie cum se gatesc cele mai bune produse de patiserie, ci cum sa-i invete si pe altii sa faca acest lucru, cand afacerea mi-ar creste, ca sa nu mai platesc inca odata aceleasi cursuri.

2. La cursuri de marketing experiential - ca sa ma asigur ca oamenii care-mi pasesc pragul vor trai o experienta cu totul aparte fata de competitorii mei, ca voi invata toate parghiile care-l vor face sa revina si, mai mult decat atat, toate tehnicile care-l determina sa spuna si altora cat de multumit este.

3. La cursuri de vanzari - ca sa ma asigur, nu ca omul care a pasit in patiserie/ cofetarie va cumpara, ci ca va cumpara mai mult si repetitiv tot de la mine. Iar strategiile de vanzari sa ma ajute sa vand cantitati mari catre terti si nu doar in locatia in care ma aflu.

4. La cursuri de organizare de evenimente sau de arhitect de eveniment - ca sa invete tehnici de a inventa exact acele evenimente, care sa-mi puna in valoare cu foarte putini bani sau deloc, arta de patiser intr-o forma unica si inconfundabila, tocmai pentru a-mi putea deschide franciza cat mai curand, asa cum stim cu totii ca s-au infiintat o multime in aceasta industrie.

Te-ai fi gandit vreodata ca nu-ti trebuie decat creativitate, pentru ca cineva din Ungaria sa vinda produse de patiserie congelate in peste 1000 de locatii din cel putin 4 tari vecine sau ca cineva din Grecia sa poata vinde zilnic in Romania chiar si torturi congelate, ca si cum n-ar fi mii de kilometri intre noi si ei?

Afla ca exista asa ceva, despre care am scris la capitolul Idei de afaceri HORECA - Idei de cofetarii.

Dupa ce mergi la cursuri si aplici ce ai invatat, te rugam sa ne spui cum a fost.

Mult spor in afaceri,
Echipa CH


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca