Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Saga Professional Import 2002

Pentru toti cei care au avut probleme sau intentioneaza sa achizitioneze utilaje si echipamente horeca, accesorii pentru bar, vesela pentru restaurant, accesorii de bucatarie sau au in vedere dotarea pentru o bucatarie profesionala, Saga Professional importa si comercializeaza astfel de utilaje profesionale pentru bucatarii, baruri, cafenele, pizzerii, fast-food-uri de la furnizori din Italia, Spania si Germania.

De ce Saga?

Saga Professional va incurajeaza sa ganditi afacerea pe termen lung oferindu-va echipamente profesionale de calitate incontestabila si foarte fiabile, astfel incat sa fiti siguri ca ati facut cea mai buna alegere.

Compania noastra va mai ofera corectitudinea consultantei si a nivelului de expertiza, montajul si punerea in functiune a echipamentelor comandate, service in garantie si post-garantie.

 

De aceea sloganul nostru este „Afaceri bine utilate”.

EXPERIENTA: 10 ani.

OFERTE SPECIALE

Pentru consultanta lichidare stoc, va rugam sa ne vizitati website-ul la adresa www.textile-horecagbs.ro

PORTOFOLIU CLIENTI

Iata cativa clienti care au cumparat de la noi: Hotel Cocor Olimp, Hotel Carpati Bucuresti, Cantina Xpress Food Bucuresti, Spitalul Municipal Campina, Unitati Militare, Club IDM Bucuresti, Colegiul Tehnic Calarasi, Gradinita Calarasi, DGASPC, Progaz Vaslui, Grupul Scolar Industrial Magheru, President Top, Cantina de ajutor social Calarasi, IPJ Sibiu, Centrul River Gate, Turist Semenic.


CONTACT SI ADRESA:

Bd.Dimitrie Cantemir nr.21,BL.4, SC.G, parter, sector 4, Bucuresti

Tel: 0734.18.99.35

Email: contact@textile-horecagbs.ro

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca