Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Cursuri pentru ceainarii

Sa zicem ca arta ceaiului se poate preda in multe feluri, asa cum se combina si cum se bea in fiecare tara, unde traditia si ceremonia ceaiului au ajuns un act de noblete. Tot oameni specializati din aceste tari, ar trebui sa predea cursuri pentru ceainarii, astfel incat aceste traditii sa se transmita oriunde in lume.

De aceea se intampla ca in marile capitale ale lumii sa intalnesti cele mai celebre ceainarii, unde poti consuma nu doar ceaiul, ci si ritualul acesta special, cum este cel japonez.

Pentru a putea spune ca ai cea mai buna ceainarie, merita sa te preocupe atat aprovizionarea cu cele mai bune ceaiuri, dar si cursuri de marketing experiential, prin care sa inveti cum sa-ti transformi propria ceainarie intr-o autentica ceainarie experientiala.


Cursuri de arta ceaiului


Cursuri de marketing experiential


Cursuri de origami


Cursuri de vanzari pentru ceainarii


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca