Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Despre noi

Daca vrei sa ne cunosti si te intrebi de unde ne-a venit ideea de CONSULTANTA HORECA, sa stii ca nu suntem cu nimic mai speciali decat tine sau decat altcineva pasionat de ceea ce face.

Pur si simplu am lucrat in industria asta de peste 18 ani, am calatorit mult prin lume, ne-am lovit de milioane de probleme si iata ca am crezut ca putem impreuna sa facem un pic de ordine in industria horeca/ ospitalitatii din Romania, pur si simplu organizand lucrurile mai bine si mai atent in mediul online, pentru a facilita drumul cel mai scurt spre succes, atat pentru ofertanti, cat si pentru beneficiari.

Iata ce am gandit si doar tu poti sa ne confirmi daca e bine sau nu:

1. Oamenii vor intotdeauna sa aleaga, dar prefera sa aleaga dintr-un singur loc, mai ales daca acel loc este bine organizat;

2. Daca atatea tari au pana la 20% din PIB, venituri din turism, este absolut inadmisibil cu asa frumusete de tara sa avem in jur de 1% venituri din turism. Si noi avem izvoare, ape termale, munti de vis, cascade superbe, muzee, castele, cetati antice si medievale, avem delta, Dunare, salbaticie, avem pescuit si fonduri cinegetice, avem unde face natatie, tratamente si totusi, de ce oare multe scartaie rau? Nu cumva din cauza dezorganizarii si proastei informari?

3. Daca intr-o asa tara grozava, dar dezorganizata si prost informata, unele afaceri HORECA merg chiar mai bine decat in occident, atunci totul depinde de cat de bine ne informam si cat de bine economisim ce acumulam. Iar pentru asta intotdeauna au succes cei care lucreaza dupa un plan. De aceea ne vom preocupa sa incurajam a se lucra, cel putin dupa un plan de afaceri si un plan de comunicare integrata de marketing, fara a mai fi nevoie sa cumparam francize straine, ci sa le cream chiar noi pentru altii si nu doar altii pentru noi.

SE SPUNE ASA:

Daca ai sti dupa ce criterii sa alegi pe cel care iti ofera consultanta si nu doar HORECA, ci in orice domeniu, inseamna ca deja ai avea viziune si nu ai mai avea nevoie, pentru ca ai sti unde trebuie umblat, ca sa obtii succesul rapid si garantat.

NOI ITI SPUNEM DOAR ATAT - SE POATE! Deci:

1. CERE NEAPARAT CONSULTANTA! DAR ALEGETI CU CEA MAI MARE GRIJA CONSULTANTUL

2. FILTREAZA TOT CE POTI SI APLICA CONSECVENT CONSULTANTA, CA SA AIBA EFECT, INAINTE DE A TE PRONUNTA DACA A DAT SAU NU ROADE! 80% se pronunta ca pentru ei nu a dat roade, dar 75% din cei intervievati nu dusesera proiectul pana la capat. Si cea mai proasta consultanta tot iti creste afacerea cu cateva procente, deci aproape intotdeauna merita banii.

3. NICI CEL MAI IEFTIN CONSULTANT SI NICI CEL MAI SCUMP NU GARANTEAZA 100% CALITATEA CONSULTANTEI, asa ca trateaza lucrurile la bunul simt.

Pe zi ce trece vei gasi in baza noastra de date HORECA, zeci si sute de ofertanti filtrati si cu experienta relevanta in domeniul lor de expertiza.

Pe zi ce trece vei gasi cursuri si informatii gratuite, cel putin pentru a te incuraja ca merita sa faci lucrurile odata si bine de la inceput, ca sa nu-ti irosesti visul.

Pentru asta insa va trebui sa te abonezi la newsletter si promitem sa tinem aproape cu tot ce inseamna trenduri in restaurante, hoteluri, pensiuni, cafenele, ceainarii, cofetarii, etc..Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca