Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Noile trenduri in industria HORECA 2014

Noile trenduri in industria HORECA in 2014 nu sunt trenduri pornite neaparat in acest an, insa ele continua de ceva vreme si chiar nu pot trece neobservate. Dar, din informarile noastre, a aparut si ceva nou, de ultima ora.

Pe langa faptul ca oamenii tot mai ocupati au devenit clienti captivi ai firmelor de delivery, care nu sunt toate foarte atente la aportul de calorii si nutrienti, ceea ce se observa si dupa garderoba noastra, se intampla, asadar, exact lucrul pe care l-am prevazut si anume intoarcerea nevoita la atentia fata de modul cel mai sanatos de a ne hrani, pentru ca altfel nici cei mai buni nutritionisti nu vor mai avea ce repara.

Daca ne referim strict la Romania, tocmai am aflat ca o echipa de intreprinzatori au venit cu o inovatie in materie de aplicatii pe smartphone si online, prin care aliniaza restaurantele la un anumit standard de nutritie.

Softul lor personalizeaza hrana fiecarui client, astfel incat, chiar daca merge la cel mai apropiat restaurant sau apeleaza la serviciul "TAKE AWAY" tot e mai bine decat sa cumperi ceva necontrolat de la restaurantele cu livrare la domiciliu.

Sigur ca firmele de delivery vor trebui sa se replieze fata de aceasta inovatie si cu siguranta vor contracara, insa noi apreciem ca acest lucru nu poate fi decat inspre binele nostru.

Iata deci un trend despre care promitem sa venim cu detalii in comunicatele urmatoare si de aceea te invitam sa te abonezi la newsletter.


Nume *
Email *
Pagina web
Comentariu *
Răspunsuri
Nu au fost trimise răspunsuri.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca