Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta discoteci

Cine s-ar fi gandit cu ceva timp in urma ca ai avea nevoie de consultanta pentru discoteci, pe cand astazi chiar nu se poate fara, tocmai pentru ca oricand cineva cu bani, care vede ca-ti merge bine, poate deschide rapid una chiar in apropierea ta sau, mai mult decat atat, au aparut si foarte multe alte alternative la petrecerea timpului in discoteci.

Deci, din start, gandeai ca esti posesorul celei mai bune idei de afaceri, care sa ti se potriveasca si, deodata, descoperi ca vei concura nu doar cu cele mai bune discoteci din apropiere, ci si cu o concurenta indirecta din ce in ce mai mare.

Iar pentru ca trebuie sa ai mereu solutii de rezerva, merita sa apelezi la specialisti in marketing si comunicare, pentru a-ti crea un plan de comunicare integrata, dupa care sa poti creste numarul clientilor pas cu pas, apoi la specialisti in marketing online, pentru a te face cautabil si gasibil in cautarile pe Google si, mai ales sa tii legatura cu cei care sustin cursuri de DJ.

Partea de consultanta in sonorizare este si ea extrem de importanta si de aceea exista ingineri de sunet, care sa te ajute sa optimizezi costurile pentru dotarea unei discoteci, pentru ca si sonorizarea unei discoteci se poate face destul de bine si cu o investitie mai mica, dar atent proiectata.

Cand credeai ca ai scapat, trebuie sa te ingrijesti si de protejarea investitiei, deci sunt consultanti in asigurari si brokeri, care iti pot face o analiza de risc si-ti pot face optimizarea costurilor pentru asigurarea discotecii la cele cateva riscuri: de furt, de distrugere din cine stie ce incaierare sau cadere de curent sau incendiu.

Dupa ce apelezi la consultanta in realizarea discotecii visate, spune-ne si noua, te rugam, cat de multumit ai fost.

Sa ai spor,
Echipa CH

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca