Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta juridica restaurante cu autoservire

Asa cum ai nevoie de asigurari, trebuie sa te gandesti inca de la inceput si la consultanta juridica pentru restaurantul tau cu autoservire si nu doar pentru infiintarea firmei si inregistrarea marcii la OSIM, ci si o consultanta juridica profesionala adecvata domeniului tau.

Protectia pe care ti-o ofera consultanta juridica este multipla, incepand de la contractele cu furnizorii, cat si cu angajatii si personalul din top management.

Nu credem ca-ti vei permite disfunctii grave in relatia cu nimeni dintre cei citati, mai ales ca esti o unitate de alimentatie publica si ai responsabilitati uriase fata de fiecare si fata de toti ceilalti.

Dictonul: Verba volant, scripta manent, devine din ce in ce mai important in secolul vitezei in care ne aflam si-n care, dupa cum stii, timpul a devenit o resursa extrem de importanta.

Prin urmare, dupa ce te-ai pus la punct cu contractele si cu toata consultanta de care ai nevoie, poti sa te gandesti linistit la afacere, cel putin pana cand nu apar lucruri grave, de genul accidentelor de munca, pe care nu le dorim nimanui.

Te invitam sa apelezi cu incredere la juristii, consultantii si avocatii din baza noastra de date, cu rugamintea sa revii si sa ne spui cat ai fost de multumit/a.

 

Sa ai spor,

Echipa CH


Oferte consultanta juridica restaurante cu autoservire


Oferte inregistrare marci


Subiecte de interes: consultanta juridica , restaurante

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca