Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Consultanta pentru pensiuni

Foarte multi antreprenori isi doresc sa aiba cea mai buna pensiune din zona lor, dar sfarsesc prin a avea cea mai mare durere de cap dintre proprietarii pensiunilor din vecinatate, pur si simplu pentru ca nu au apelat niciodata la consultanta in marketing, promovare, comunicare, management, proiectare, dotare si design pentru pensiunile pe care le construiesc inainte de a incepe o asemenea afacere.

Daca nu tii pasul cu tehnologia si nu stii ca lumea s-a schimbat ca model de dezvoltare, te poti trezi pur si simplu coplesit de consecintele aceste lipse de informare. Lumea nu mai cumpara lafel, nu mai cauta informatii lafel, nu mai judeca lafel ca inainte valoarea.

Consultanta pentru infiintarea unei pensiuni, ca si cea pentru promovarea, marketingul si dotarea ei este pasul care te pune la curent cu tot ce a aparut nou in domeniu, mai ales daca iti doresti flux de turisti straini sau turisti educati si civilizati, pe langa economie la energie si eficientizarea proceselor.

Este mult mai ieftin sa apelezi la consultanta, decat sa ai pierderi datorita faptului ca fiecare incearca sa-ti vanda cat mai scump, ce are el cel mai prost sau ce are nevandut pe stoc, pentru simplul motiv ca fiecare isi vinde marfa cat mai bine si, evident, ascunde slabiciunile.

Inclusiv alegerea firmelor de constructii pentru pensiuni trebuie facuta corect, pentru ca risti sa te intinzi la nesfarsit si sa o construiesti si gresit sau slab calitativ. O singura instalatie daca nu-ti functioneaza in parametrii stabiliti de proiectant, te poti trezi si dat in judecata pentru returnarea banilor, pe langa un mare scandal in presa sau pe forumuri, de unde greu o mai scoti la capat.

Consultanta pentru obtinerea clasificarii unei pensiuni sau pentru implementarea standardelor ISO, este de asemenea importanta si de aceea nu merita ignorata.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca