Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Fast food ambulante

Daca cineva a avut o idee de fast food, asa cum este Dristor Kebab, alegand un loc pentru inceput, cum este cel care i-a dat si numele, atunci imagineaza-ti ce-ar insemna sa ai un fast food ambulant, cu care sa te poti plimba exact in "miezul problemei", adica in mijlocul unei multimi de oameni infometati, care, daca au mai si aflat despre tine, chiar ca nu-ti mai trebuie nimic.

Asadar ori iti faci o reputatie intr-un punct fix cu ideea ta de fast food si apoi iti deschizi un fast food ambulant. Ori pornesti din prima cu un fast food ambulant.

In oricare din situatii trebuie sa te bazezi pe maiestria bucatarului si pe retetele sale testate, ca sa zicem asa. Dupa care incepe sa prinda viata povestea.

Indiferent cum, daca nu ai experienta in asemenea afaceri, merita sa contactezi cativa specialisti, care-ti vor oferi cea mai buna consultanta in alegerea locurilor, in obtinerea aprobarilor, respectiv in dotarea fast food-ului tau mobil.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca