Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Recrutare personal pentru cafenea

Greu de crezut, dar sunt si-n Romania firme de recrutare personal pentru cafenele, care au specialisti si experienta relevanta in acest domeniu.

Sigur ca atunci cand ai ajuns la etapa de angajare a personalului pentru propria cafenea ori nu mai ai fonduri pentru astfel de servicii ori crezi ca te descurci chiar tu destul de bine cu asta.

Exact asta ne gandim sa-ti spunem sa nu faci, pentru ca, daca nu ai baze de date puternice, daca nu esti psiholog si nu lucrezi dupa teste psihologice inteligente si alte filtre necesare pentru a-i face profilul angajatului cat mai corect, poti sa-ti incurci singur afacerea intr-un mod destul de serios.

Stii doar cate cazuri au ajuns in mass-media legate de trafic de droguri sau cine stie ce minuni de care n-ai vrea sa auzi, mai ales dupa ce ai investit o gramada de bani in propria cafenea.

Mai mult decat atat, am tot batut moneda pe cat de importanta este MAREA POVESTE A CAFENELEI SI CAFELEI TALE, ori, daca iti gasesti numai angajati mai putin capabili s-o invete, cum te poti asteta de la ei s-o si transmita mai departe clientilor.

Cum iti imaginezi ca poti pune in opera un plan de comunicare integrata de marketing, fara de care nu poti functiona la capacitate, cu angajati slab pregatiti, uituci, delasatori si, de cel mai multe ori, lipsiti de un minim tact in relatia cu clientii?

Si-atunci unde crezi ca mai ajung POVESTEA si visul tau?

Asteptam sa ne spui cat ai fost de multumit de serviciile consultantilor, psihologilor si specialistilor in recrutarea personalului pentru cafenele, pe care i-ai intalnit in baza noastra de date.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca