Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Gastro GROUP

Strategia GASTRO GROUP este de a pune la dispozitie clientilor posibilitatea de a achizitiona de la un singur furnizor o dotare completa HORECA, obiectul nostru de activitate fiind importul si comercializarea unei game cat mai variate de echipamente profesionale, utilaje si accesorii pentru activitatea de alimentatie publica si hoteliera.

O alta strategie a companiei noastre este seriozitatea si promptitudinea cu care ne tratam clientii indifirent de valoarea produselor comandate.

Va punem la dispozitie un pachet de servicii, si anume: consultanta, proiectare flux tehnologic, service in garantie si post-garantie, asigurarea cu piese de schimb, asistenta tehnica si instruirea personalului.

Promovam calitatea pe piata din Romania prin comercializarea echipamentelor de la firme de prestigiu din Germania si Italia.

Experienta: 20 ani

 

OFERTE SPECIALE

Pentru consultanta in privinta alegerii accesoriilor, echipamentelor si utilajelor sau oferte speciale, va rugam sa ne vizitati website-ul la adresa www.gastrogroup.ro si www.gastro.ro.

PORTOFOLIU CLIENTI

Iata o parte dintre clientii care au cumparat de la noi: Penny Market, Restaurant McMoni’s, Hotel Continental, Hotel Sofitel, Restaurant Casa Vernescu, Irish Pub, Hotel Ramada Nord.

CONTACT SI ADRESA:

Sos. N.titulescu nr.163, sector 1, Bucuresti

Tel: 021.2220949, 021.2221294

Email: office@gastro.ro

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca