Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Dotare hoteluri

Se stie foarte bine ca dotarea hotelurilor nu este un lucru care trebuie neaparat sa se vada, ci mai ales sa se simta.

Si pentru ca multi hotelieri fac mare caz de dotare atunci cand oferteaza si fixeaza preturile pentru cazare, pot spune ca, in contrapartida, multi turisti „practicanti” stiu foarte bine ca dotarea este uneori un paravan pentru incompetenta angajatilor sau ca, dincolo de dotare ramane ospitalitatea si nu industria.

Cred ca si tu, cand esti de cealalta parte a baricadei, tot asa judeci, prin urmare, nu pune atata accent pe dotarea hotelului, decat daca reusesti sa ai niste angajati incantatori, care sa le puna in valoare si o echipa buna de intretinere si mentenanta.

Nu de putine ori am ales intr-o excursie un anume hotel, pentru sauna sau pentru ca aveau mese de tenis sau cine stie ce echipamente de fitness si acestea s-a intamplat sa nu functioneze. Cat crezi ca a putut fi de mare frustrarea, daca inima ma imbiase spre un hotel si l-am ales pe altul, tocmai pentru dotare, iar cand am ajuns acolo, acel lucru nu a functionat, cica temporar.

Nu cumva, tot temporar, iti vine sa explodezi de nervi?

Si-ar mai fi un trend, ca urmare a atator probleme. Sa dai telefon si sa intrebi: Stiti, am vazut ca aveti piscina, aveti si apa in ea?

In concluzie, sunt foarte importante dotarile hotelurilor si restaurantelor, dar trebuie sa ne ingrijim sa le luam pe cele de cea mai buna calitate, pentru ca fiabilitatea trebuie sa fie subiectul numarul unu al discutiei si obiectivul numarul unu.

Am creat special o sectiune cu furnizori si ofertanti de dotari si de servicii pentru hoteluri, pensiuni si restaurante, tocmai pentru ca tu sa ai de unde sa alegi.

Vei gasi deja selectati: ofertanti de mobila, mobilier, inclusiv la comanda, instalatii, echipamente profesionale, accesorii si tot ce trebuie, pentru piscine, saune, sala de fitness, sala se sport si orice alta dotare, dar si consultanti si specialisti in domeniul HORECA.

Chiar asteptam sa ne spui cat de mult te-am ajutat.

Iti multumim.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca