Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Management restaurante cu autoservire

Cateva particularitati suplimentare ale managementului restaurantelor cu autoservire sunt acelea ca responsabilitatea cea mai mare este in zona aprovizionarii cu materii prime, mai precis a asigurarii unui flux continuu si calitativ al acestora.

In rest nu difera foarte mult de managementul unei firme de delivery, fast-food sau de catering, sa zicem.

Ca sa ai cel mai bun restaurant cu autoservire, trebuie sa te preocupe angajarea unui manager foarte abil in ceea ce priveste optimizarea costurilor si, evident, abilitati de negociere cu furnizorii.

De aici pornesc foarte multe lucruri, care afecteaza bunul mers al afacerii si, finalmente, succesul scontat.

In spiritul acestui scop exista mai multe demersuri sau solutii, iar doua dintre ele ar fi, evident ca in functie de buget, de a angaja servicii de consultanta in management si un manager, care sa respecte cu sfintenie proiectul sau sa-ti permiti sa suporti investitia in angajarea unui manager creativ si, practic, sa ai un specialist cu contract permanent si cu un proiect pe termen lung.

Pana una-alta, daca ai de gand sa inveti cate ceva, dar mai ales sa fii la curent cu ultimul trend in restaurante cu autoservire, priveste atent in curtea restaurantului cu autoservire IKEA si vei observa o multime de lucruri interesante, printre care si:

1. Precizia cu care-si conduc afacerea
2. Curatenia impecabila si igiena in toata incinta
3. Prospetimea mancarurilor
4. Gustul bun si constant al preparatelor
5. Comunicarea in interior
6. Amabilitatea foarte naturala a angajatilor
etc.

Unul dintre punctele slabe, observate de noi, a fost calitatea slaba a sucurilor, chiar daca ai permisiunea sa consumi oricat, in rest totul pare foarte bine pus la punct.

Intotdeauna vom sustine ca este una dintre cele mai bune idei de afaceri, de vreme ce exista exemplul IKEA, a carei cifre de afaceri a tot crescut in perioada crizei, compensand chiar scaderea pietei de mobila.

Cauta si o zona cu vad, apeleaza la consultanta in management sau angajeaza specialisti, alege ce trebuie pe gustul trecatorilor din acea zona si precis vei reusi.

Iti dorim mult succes, iar dupa ce apelezi la serviciile celor inscrisi la noi, te rugam sa ne spui cat de satisfacut/a ai fost.

Echipa CH


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca