Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Furnizori cofetarii

Pe langa retetele secrete, daca vrei sa ai cea mai buna cofetarie, evident ca esti tentat sa pastrezi si secretul celor mai buni furnizori pentru cofetarii, pentru ca tu sa ai o diferentiere remarcabila si cat mai multe produse speciale in fata de ceilalti.

Pe de alta parte furnizorii si distribuitorii de consumabile de tipul cutii, caserole, pahare, tavite suport prajituri si materie prima, de genul cacao, frisca, ciocolata, zahar, unt, faina speciala, arome si coloranti alimentari, cu totii cauta sa fie cat mai vizibili si atunci este foarte greu sa pastrezi astfel de secrete.

Ramane atunci ca batalia pentru diferentiere sa se dea in continuare nu in echipamentele si utilajele pentru cofetarii, ci tot in retete, modul sau tehnologia de preparare si in atitudinea pe care o ai fata de consumatori.

Iata mai jos o multime de furnizori pentru cofetarii, gelaterii, bombonerii, patiserii dintre cei mai renumiti, iar daca vrei sa fii la curent cu ce noutati mai apar in industria ta, te invitam sa te abonezi la newsletter.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca