Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Furnizori pentru restaurante

De la idee si plan de afaceri, pana la managementul restaurantului la care te-ai gandit trebuie sa treci neaparat si prin etapa extrem de importanta a selectarii si alegerii furnizorilor pentru restaurantul visurilor tale.

Ce simplu pare, nu-i asa? Ai putea sa spui ca sunt furnizori pentru restaurante si hoteluri cu carul, care-ti stau coada la usa si, totusi, am incerca sa te contrazicem, spunandu-ti ca nu este chiar asa de simplu.

Trei lucruri sunt extrem de importante din perspectiva furnizorilor, atunci cand pui in opera o idee de afaceri in domeniul hoteluri, restaurante, catering, delivery s.a.m.d. si anume: pastrarea calitatii, pastrarea preturilor si constanta fluxului de aprovizionare. Un singur parametru, daca ti se schimba si tocmai pe acela se baza afacerea ta, pur si simplu ti se blocheaza afacerea.

Nu poti schimba specificul, preturile si nici nu poti spune clientilor pe care i-ai fidelizat, ca nu mai ai un ingredient esential dintr-o mancare speciala pentru care te vizitau sau orice alt "parametru calitativ" pentru care lumea incepuse sa te caute.

De aceea alegerea furnizorilor si managementul lor sunt esentiale.

Iata mai jos un capitol intreg cu furnizori speciali pentru restaurante, fie ca este vorba de echipamente profesionale, de materie prima, de consumabile, de ingrediente, de condimente, de servicii, etc.

Consulta lista si chiar asteptam parerea ta in privinta seriozitatii lor.

 

Materii prime pentru restaurante


Consumabile pentru restaurante


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca