De la idee si plan de afaceri, pana la managementul restaurantului la care te-ai gandit trebuie sa treci neaparat si prin etapa extrem de importanta a selectarii si alegerii furnizorilor pentru restaurantul visurilor tale.
Ce simplu pare, nu-i asa? Ai putea sa spui ca sunt furnizori pentru restaurante si hoteluri cu carul, care-ti stau coada la usa si, totusi, am incerca sa te contrazicem, spunandu-ti ca nu este chiar asa de simplu.
Trei lucruri sunt extrem de importante din perspectiva furnizorilor, atunci cand pui in opera o idee de afaceri in domeniul hoteluri, restaurante, catering, delivery s.a.m.d. si anume: pastrarea calitatii, pastrarea preturilor si constanta fluxului de aprovizionare. Un singur parametru, daca ti se schimba si tocmai pe acela se baza afacerea ta, pur si simplu ti se blocheaza afacerea.
Nu poti schimba specificul, preturile si nici nu poti spune clientilor pe care i-ai fidelizat, ca nu mai ai un ingredient esential dintr-o mancare speciala pentru care te vizitau sau orice alt "parametru calitativ" pentru care lumea incepuse sa te caute.
De aceea alegerea furnizorilor si managementul lor sunt esentiale.
Iata mai jos un capitol intreg cu furnizori speciali pentru restaurante, fie ca este vorba de echipamente profesionale, de materie prima, de consumabile, de ingrediente, de condimente, de servicii, etc.
Consulta lista si chiar asteptam parerea ta in privinta seriozitatii lor.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam