Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Managementul pensiunilor turistice

De managementul pensiunilor turistice depinde viitorul fiecareia dintre ele, pentru ca nu este suficient sa ai dotari si o pozitie spectaculoasa la munte, in delta, langa un lac sau la mare, ci iti trebuie de trei ori pe atat, prin urmare calitatea managementului nu este de ignorat.

Asteptarile pe care ni le facem fiecare atunci cand alegem cea mai buna pensiune din multimea de oferte speciale, care abunda, nu se refera doar la peisaj si mancare, ci si la managementul intregii pensiuni si al relatiei cu furnizorii si cu clientii in general.

Daca esti chiar tu sau vrei sa angajezi un manager de pensiune, trebuie sa te ingrijesti de toate criteriile de care ai nevoie, ca intregul pe care il obtii sa fie cea mai buna pensiune din zona in care te-ai amplasat.

Totul se petrece sau nu se petrece, ca si din perspectiva cameramanului angajat la o nunta. Daca da chix filmarea, nu mai poti face o nunta in reluare, ca sa poti filma din nou scenele cele mai importante.

Cam asa este si cu managementul pensiunii tale. Te incadrezi in peisajul local, te incadrezi in povestea asteptarilor pe care le-ai creat, ai continuitate, te incadrezi in povestea pe care ai transmis-o agentiilor de turism, care te au in baza de date, ai viziunea din perspectiva potentialilor turisti straini? Stai bine din cele patru perspective ale marketingului experiential? Ai pus bine la punct fiecare parte: de divertisment, educationala, escapista si estetica?

Iata deci o parte din lista de verificare ce trebuie sa-ti dea de gandit ca manager de pensiune.

Anunta-ne sau cauta in baza de date si vei gasi firme de recrutare pentru personal din turism si, evident, firme de training din industria ospitalitatii, cursuri de organizare de evenimente, cursuri pentru ospatari, barista s.a.m.d., astfel incat tot ce promiti sa se poata indeplini, iar restul aproape ca se adauga de la sine, daca iei in calcul sa pui totul in opera conform unui plan si al unor evaluari.

Fara evaluare, te vor evalua clientii si atunci s-ar putea sa nu mai fie nimic de facut, pentru ca pe BOOKING, pe FACEBOOK sau pe TRIPADVISOR, orice lucru se spune de rau despre pensiunea ta, greu il mai poti sterge si greu te vei putea apara.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca