Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Valoarea unui plan de comunicare integrata

Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare de marketing realizat strategic de un specialisti in marketingul restaurantelor si-n marketingul serviciilor?

Iata mai jos un testimonial video inregistrat dintr-o emisiune de pe Money Channel despre SOLUTII DE CRIZA, in care patronul GRUP DEEP SERV G.I.E., un grup de interese economice, specializat in curatenie profesionala si industriala si alte servicii din zona de FACILITY SERVICES, respectiv alpinism utilitar, deratizari, dezinsectie si dezinfectie, servicii de mentenanta, management al deseurilor, inclusiv distributie de consumabile pentru HORECA, vorbeste despre faptul ca, in plina criza, obtine cresteri de peste 60% anual, in timp ce ceilalti investitori isi restrang afacerile si totul datorita expertizei specialistului in marketing si comunicare integrata, Adrian Stavriu - Optimum Communication.

Optimum Communication a realizat peste 79 de branduri, foarte multe in zona HORECA, servicii, distributie de consumabile, constructii si oferind consultanta in marketing si branding chiar pentru firme de consultanta in multiple domenii.

Adrian Stavriu a lansat peste 12 retete de curs, unice in Romania, toate gandite pentru a ajuta companiile mici si mijlocii sa tina piept companiilor occidentale care au cultura de marketing avansata. Printre acestea se afla atat Cursul de Marketing Experiential, cu durata de 2 zile, cat si Cursul de Arhitect de Eveniment, cu durata de 3 zile.

Pentru detalii >> Tel: 0722 738 227 / astavriu@optimum-communication.ro


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca