Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Asigurari pentru restaurante

In vasta cazuistica de asigurari pentru restaurante sunt nenumarate situatii in care apar manageri, care recunosc ca s-au asigurat 2-3 ani, dupa care, vanzad ca nu au avut niciun incident, au sistat planul anual de asigurari si exact in anul in care pareau mai linistiti ca niciodata, s-au intamplat marile nenorociri in care au pierdut tot ce aveau.

Iti dai seama ca cele mai multe daune sunt din incendii de la scurtcircuite electrice, dar lafel de bine au fost si inundatii si altele la care nu te-ai fi gandit, cum ar fi batai iscate intre clienti, in care s-au distrus jumatate din bunuri.

Povestea este ca orice asemenea necaz nu vine singur, pentru ca pana ajungi sa recuperezi daunele de la acei batausi, pur si simplu poti sa astepti ani de zile sau toata viata.

Ori tocmai asta nu credem ca-ti doresti.

Stii bine ca lista necazurilor si, in contrapartida, lista cu metodele de asigurare pot fi extrem de lungi, pentru ca, lafel de bine, cineva te poate da in judecata inclusiv pentru ca ai avut ud in baie sau iarna la intrare, a alunecat pe gresie si a ajuns la spital, asa ca nu credem ca merita sa mai continuam.

Tot ce putem sa te ajutam este sa-ti recomandam o analiza de risc gratuita cu brokeri de asigurari profesionisti, care-ti vor face o oferta pe pachete de asigurari si vei alege singur ce merita si ce crezi ca te poate tine la adapost de dureri inutile de cap si pagube irecuperabile ce pot aparea.


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca