Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

De ce consultanta HORECA

Da, chiar asa, de ce CONSULTANTA HORECA?

Se-ntampla in fiecare zi ca o firma de software sa inventeze ceva ce poate schimba pur si simplu fata unei industrii si te trezesti ca imposibilul este posibil, pentru ca avansul tehnologic aduce cu sine si mari schimbari de paradigma, iar antreprenorii care nu sunt atenti la schimbarea modului de dezvoltare a societatii, pur si simplu risca sa-si inchida pravaliile si sa-si ingroape visele.

Iata o multime de argumente sa stai cu ochii pe CONSULTANA-HORECA.RO:

Cine si-ar fi inchipuit ca acum nu mai este nevoie sa cumperi bilete atunci cand intri la un sepctacol si biletele sunt inlocuite de niste bratari care contin cipuri RFID si acest lucru face ca tu sa poti accesa numai o anumita poarta de intrare, numai anumite zone din spatiul in care se tine spectacolul si, mai mult decat atat, iti poti alimenta bratara cu bani, astfel incat sa nu mai stai la cozi interminabile, daca la pauza vrei sa bei un suc sau sa consumi snacks-uri?

Cine si-ar fi inchipuit ca in felul acesta scapi de o multime de probleme, iti poti reduce personalul de supraveghere la o zecime si ca aproape anulezi probabilitatea ca paznicii sa fie mituiti, pentru ca oamenii sunt selectati prin sisteme speciale cu turnicheti la puncte de acces?

Ce firma de organziare evenimente si ce spatiu castiga licitatiile si care dintre ele face profit mai mare: cea care merge cu bilete sau cea care creaza o maxima satisfactie consumatorilor de spectacole prin accesibilitate, siguranta si viteza?

Cine s-ar fi gandit ca au aparut firme care au lansat platforme online si aplicatii pe smartphone, care aliniaza restaurantele dupa modul sanatos in care prepara mancarea pentru cei care tin la dieta? Da, tocmai am aflat despre Chef PRIVE, o aplicatie care obliga restaurantele sa personalizeze meniurile pentrru clientii care detin aceasta aplicatie.

Ea calculeaza caloriile si dozeaza anumite ingrediente in baza unor softuri avansate, care tin cont de multe date personale si de evolutia sanatatii. Apoi te lasa sa selectezi restaurantul dupa proximitate si pret si trimite comanda direct la bucataria restaurantului ales, garantand o viteza foarte mare de preparare.

Cate restaurante crezi ca au intrat in chestia asta? Noi spunem ca zeci si sute, iar in curand vor intra aproape toate, pentru ca nu vor sa rateze oportunitatea de a fi percepute ca gatesc sanatos.

Ei bine, o ciudatenie de soft sau aplicatie, in doar cateva luni de zile, poate schimba fata industriei, tocmai pentru ca avansul tehnologic permite aproape orice.

Ce lovitura poate da asta firmelor de delivery, daca nu se repliaza rapid?

Cati dintre proprietarii restaurantelor si hotelurilor au auzit despre marketing experiential? Dar despre augmented reality pentru restaurante?

Iti mai pui intrearea de ce este nevoie de consultanta HORECA?

Orice asemenea nebunie apare, schimba regulile jocului, pentru ca tineri sunt dependenti de smartphone si s-ar putea sa te refuze, daca nu corespunzi din punctul lor de vedere, lipsindu-ti ce le place lor.

Acum daca nu ai o platforma online de ultima ora, daca nu-ti faci strategii de Joint Venture, daca nu esti pe BOOKING.COM si pe TRIPADVISOR sau altele asemenea, pur si simplu nu te poti bucura de turisti straini, ori toate acestea, pentru a le intelege si invata sa le exploatezi la maximum ai nevoie sa fii la zi cu tot ce apare.

De pilda tu iti construiesti un hotel cu gandul ca vei avea salile de trainig si camerele pline cu oameni veniti la cursuri sau la team building-uri, iar mai nou, numarul de training-uri online si webminarii s-a dublat, ceea ce inseamna ca in scurt timp, daca nu inveti sa schimbi destinatia sau sa te adaptezi la ce a aparut nou, pur si simplu vei astepta degeaba sa se intample ceva.

Managerii din turism si cei ai spatiilor care permit organizarea de evenimente au inteles deja ca schimbarea economiei e mare si serioasa si au inceput sa urmeze cursurile de arhitect de eveniment, tocmai pentru ca nu-ti mai permiti sa astepti ca altii sa te aleaga, ci chiar tu trebuie sa inventezi concepte de eveniment, parteneriate strategice si JOINT VENTURE, ca sa-ti umpli spatiile la capacitate maxima si sa faci profit dintr-o afacere sustenabila.

Te mai indoiesti ca ai nevoie de CONSULTANT- HORECA.ro?

Promitem sa publicam toate noutatile in materie si sa te tinem la curent cu acestea, daca te abonezi la newsletter.

Iti multumim pentru ca ne-ai vizitat si te mai asteptam, 
Echipa CH

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca