Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Furnizori ceainarii

Se spune ca adresele celor mai buni furnizori pentru ceainarii merita tinute secret, insa noua, de pilda, ne-ar placea sa gasim cele mai bune ceaiuri cam pe oriunde ne plimbam, iar diferenta s-o facem intre povestile, decorurile si serviciile fiecarei ceainarii. Dar asta e doar parerea noastra.

Vom incerca in cele ce urmeaza sa va sugeram liste intregi de furnizori, de la ceaiuri, ingrediente, materii prime, prajituri, gustari, seturi de ceai, ceainice, cesti speciale, pana la decoratiuni sau pictori decoratori, mobila, mic mobilier si tot ce-ti trebuie pentru a reusi.

Ceea ce nu putem furniza este atitudinea pe care trebuie sa o aiba fiecare manager de ceainarie si toti angajatii si acest ingredient este de multe ori decisiv. Insa vom adauga si ofertanti si oferte speciale de cursuri si traininguri de organizare de eveniemnte, de marketing, de marketing experiential, care vor schimba perspectivele angajatilor, dupa ce le-au urmat.

Dupa ce ai apelat la serviciile lor, spune-ne, te rugam, cat de multumit ai fost.

Iar daca vrei sa fii la curent cu ce a mai aparut nou, aboneaza-te la newsletter.


Ceaiuri


Consumabile ceai


Mic mobilier ceainarie


Mobila ceainarie


Decoratiuni ceainarie


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca