In Romania ar trebui sa se-nfiinteze zeci si sute de mii de cofetarii, daca ar fi sa consideram cate gospodine minunate avem. Ba, mai mult decat atat, am cunoscut si o gramada de barbati cofetari extrem de priceputi.
Cu asa o concurenta acerba este clar ca exista si mii de idei de cofetarii, mii de retete speciale gata de lansat, mii de spatii comerciale care sunt bune pentru cofetarie sau care se elibereaza, prin urmare, atunci cand pornim asa o afacere, nu trebuie decat sa ne-ngrijim de amplasare, de calitatea ingredientelor, de promptitudinea in servirea comenzilor si, cel mai important, de comunicare.
Pentru cei care inca nu se cred in stare, St. Francis de Assisi avea o vorba: Incepi sa faci ce este necesar, apoi fa ce este posibil si brusc vei descoperi ca faci imposibilul.
Problema este ca nu e foarte greu sa-ti iasa lansarea unei cofetarii si nici sa ai primii clienti, ci sa-i convingi pe primii clienti ca nu mai au motive sa cumpere de la concurenta si, mai mult decat atat, sa recomande cu multa incredere tuturor. Dupa care sa-ti faci o franciza de cofetarie, pentru ca nu merita sa muncesti toata viata in afacere, ci la afacere.
Gasesti mai jos si pe intreaga noastra platforma HORECA resurse necesare pentru a-ti infiinta orice fel de cofetarie doresti, inclusiv idei.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent mauris tortor, convallis sit amet gravida sed, sagittis eu augue. Etiam