Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Amenajari restaurante

Daca te intrebai de ce ai nevoie de specialisti in amenjari restaurante si nu de echipe de constructori obisnuiti, afla ca siguranta clientilor si fidelitatea lor nu este un lucru negociabil.

Mai tii minte cat s-au mediatizat povestile cu tavanul imens, care s-a prabusit peste clienti la un supermarket din zona Vitan din Bucuresti si, culmea in aceeasi zona cum a luat foc termoizolatia la Rin Grand Hotel in timp ce in interior se tineau concerte sau spectacole, care au trebuit sa se intrerupa si sa dea banii pe bilete inapoi. Si cat s-a vorbit despre incendiul care a ars zeci de apartamente de la un dispozitiv de aer conditionat.

Cu toata simpatia, eu ma gandesc de 3 ori acum, cand aleg o sala pentru un eveniment si caut multe chestii si informatii folosind sintagma „probleme cu” in fata a ceea ce ma intereseaza, fie ca este hotel, restaurant, sala de conferinte s.a.m.d.

Un prieten DJ imi povesteste ca niste patroni ai unui restaurant, care organizau un eveniment, l-au intrebat de doua ori, chiar ostentativ, daca va veni cu boxe si amplificatoare destul de puternice la evenimentul pentru care il angajasera, insa, in toiul nuntii oamenii au cerut ce si-au dorit, adica muzica si mai tare.

Ce crezi ca s-a intamplat?

Afla ca un intreg perete despartitor din rigips s-a prabusit gramada peste niste plante si peste ce era prin jur.

Oricat de prieten ai fi cu patronul unui asemenea spatiu, parca tot nu-ti vine sa-ti strici un eveniment si sa mai mergi pe la el, dupa ce ai vazut asa ceva.

Sigur ca poti da usor vina pe firmele specializate in amenajari de restaurante, dar pana una alta tu i-ai ales si tu raspunzi in fata invitatilor sau autoritatilor.

Crezi ca acei invitati participanti se vor inghesui sa te recomande, dupa ce au patit asa ceva? Nu cumva vor cere banii inapoi si alte penalitati?

Dar ce te faci daca cineva filmeaza cu un smartphone si urca rapid „distractia” pe internet? Pentru ca totul este la indemana, asta va viraliza si nici nu-ti imaginezi ce catastrofa de imagine va trebui sa repari.

N-am mai vorbit de estetic sau de pierderi de materiale, mai ales cand ai anumite materiale speciale pentru finisaje unicat, pentru ca toti vor spune ca sunt cele mai bune echipe de constructii, montaj si amenajari interioare de pe Planeta, nici macar din Bucuresti.

Incearca-i pe acestia si spune-ne, te rugam, cum a fost.

 

Oferte amenajari restaurante


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca