Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Management hoteluri

Primul lucru care trebuie sa-ti vina in minte dupa ce ai scanat cele mai bune idei de hoteluri, este sa-ti gasesti si un management pentru aceste hoteluri adecvat ideilor.

In plan secundar, cu cat hotelul este mai mare, cu atat trebuie sa te preocupe optimizarea costurilor si cateva strategii de comunicare inteligente si, evident, planuri de rezerva.

Ca sa scapi de competitia prin pret, sigur ca merita sa te preocupe unicitatea si garantiile pentru ceeace oferi, dar si acestea pot fi imitabile la un moment dat.

Stateam si ne gandeam cum ar fi sa fii managerul unui hotel cu 900 de camere? Stim bine ca sunt si asemenea hoteluri, insa ultimul trend in managementul hotelier aduce cu sine si avantajele avansului tehnologic, in care exista sisteme de automatizari si softuri care pot optimiza aproape orice, de la consumuri de consumabile, pana la energie electrica sau analiza deseurilor reciclabile.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca