Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Textile HORECA GB Solutions

Textile HoReCa pentru clienti fericiti

Cand decidem sa folosim anumite textile HoReCa de genul: protectie impermeabila saltea, perne pentru hotel, pilote, lenjerii de pat si prosoape, cuverturi si perdele, hotaram, de fapt, sa aratam lumii cine suntem noi si cat de mult ne gandim la clientii nostri.

Orice hotel, pensiune, restaurant sau firma de organizari de evenimente, care se respecta, intelege ca prima impresie si imaginea, in general, conteaza foarte mult in succesul unei afaceri.

De aceea si Maya Angelou spune, ca:

"Oamenii vor uita ce le-ai spus, vor uita ce le-ai facut, dar niciodata nu vor uita cum i-ai facut sa se simta."

Cu toate ca sunt tentante nenumaratele oferte speciale de asemenea textile hoteliere si de restaurant, pe noi trebuie sa ne preocupe rezistenta in timp, finetea materialului, rezistenta la spalare si felul in care se simt oamenii la atingerea lor.

Se stie ca 80% din timpul cat cineva sta in hotel, il petrece, de regula, in pat. De aceea chiar nu ne permitem sa ratam o senzatie foarte placuta pentru oaspeti.

Asta ne preocupa pe noi cel mai mult si ne-am ingrijit sa va oferim clientilor cea mai buna senzatie, cu cel mai mic pret.

EXPERIENTA: peste 10 ani in domeniul HORECA

OFERTE SPECIALE si PROMOTII

Ca sa va putem oferi cele mai mici preturi pentru protectie impermeabila pentru saltea, care pornesc de la 35 de lei si pentru perne, care pornesc de la 15 lei, trebuie ca, mai intai, sa ne spuneti ce cantitati si ce dimensiuni doriti, pentru ca difera.

PORTOFOLIU CLIENTI

Cativa dintre clientii care au cumparat de la noi sunt: Unitati Militare, Hotel Dan Bucuresti, Hotel Carpati Bucuresti, pensiuni si chiar persoane fizice.

CONTACT SI ADRESA

Bd. Dimitrie Cantemir nr.21, sector 4, Bucuresti

Mobil: 0734.18.99.35

Email: contact@textile-horecagbs.ro

Va asteptam cu drag.


Nume *
Email *
Pagina web
Comentariu *
Răspunsuri
Nu au fost trimise răspunsuri.

Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca