Noutati / evenimente

+
HoReCa după un an de pandemie
Pensiune la cheie Brasov
Idei de cofetarii

Sondaj

Hoteluri
Adrian Stavriu
Instalatii gaze si verificari HELPINSTAL

Patiserii

Avantajul, atunci cand ai o idee de afaceri care implica deschiderea unei patiserii este ca, pe langa faptul ca investitia in dotare, decorare si mobilare este mica, nici materiile prime nu costa mult. Singura problema fiind alegerea locatiei, presemnalizarea si semnalizarea corecta.

In era marketingului 3.0 si a marketingului experiential trebuie sa stii ca aproape totul in jurul nostru este conceput ca sa-ti capteze atentia, respectiv sa ti-o distraga si asa se intampla si cu potentialii tai clienti, carora toata lumea vrea sa le vanda cate ceva.

In cele ce urmeaza vom dezbate pasii esentiali in deschiderea unei patiserii, astfel incat sa poti spune ca ai cea mai buna patiserie din orasul tau, asta daca esti deja artist in arta patiseriei sau ai angajati pe cei mai buni patiseri si cele mai bune retete de patiserie.


Infiintarea unei patiserii


Marketing pentru patiserii


Dotare patiserie


Promovare patiserii


Cursuri pentru patiserii


Promo 4

  • Pardoseli decorative NANOCHEM
  • Momentefericite.ro
  • Quartz FILM Video Studio
  • Tamplarie lemn stratificat ECOSTRAT

Afaceri la cheie


Testimoniale

  • TESTIMONIALE
    Iata de ce ar trebui sa se regaseasca aici cel putin cateva dintre testimonialele clientilor tai, daca ai legatura cu afaceri din [...]
  • Valoarea unui plan de comunicare integrata
    Te-ai intrebat vreodata de cate ori ti-ar creste vanzarile si cat de sigura ar fi afacerea, daca ai lucra dupa un plan de comunicare [...]

Parteneri

Chefs Of Romania bucatari
Promovare in portalul Consultanta Horeca